14 augusti 2009

Musen Måns.


Gjorde en mus efter Veronicas (Ulliga Gulliga saker) mönster. Jag blev så sjukt nöjd med den! Lyckligtvis kom mina beställda ögon precis när jag hade börjat med musen också, vilket gjorde att den blev ännu finare. Jag förstår inte varför jag varit så snål och inte beställt ögon tidigare. Det blir ju en helt annan klass på "gurumisarna" med såna! Jag ska nog göra en mus med en klänning också, men dessförinnan blir det något annat.

6 kommentarer:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Musen Måns är supersöt :D Och jag håller med dig, amigurumisarna blir helt klart mycket finare med "riktiga" ögon :)

Sofias värld sa...

Så fin! Och jag kan inte annat än hålla med om att det blir mycket bättre och finare med riktiga ögon!

Veronica Tingvall sa...

Åh vad fin. JAG MÅSTE KÖPA ÖGON!!! :-)
Kram, Veronica

Anonym sa...

Hej! Himla mycket fint du virkar å får ihop!:) Jag blev himla sugen på å virka filten med bilar,så ja sprang å låna boken på bibblan! Men nu har ja suttit i nåra kvällar å får verkligen inte till den! Först börja jag från fel håll:P Men nu när jag ska börja med bilarna stämmer det inte med alla maskor... Himla konstigt! Jag har räknat tusen gånger att det är 100maskor, och en ruta är två halvstolpar! Snälla vill du hjälpa mej på nå sätt? :) Vad tror du blir fel? Å hur tyckte du att d gick? Blev din filt bra på en gång? Jag kan virka,har ja gjort i många år men aldrig med 2färger,men det har ja fått kläm på nu! Tusen tack på förhand!:) Kramar/ Hanna (ufo752@hotmail.com) Hare så bra!

Ida´s kreativa sa...

Helt enkelt underbar!!! :)

Tove ^^ sa...

Hej, och vilken fin lite mus! Jag virkar själv lite granna men jag har för tillfället tappat suget lite.Jag har inte riktigt tålamodet för det, men jag ska försöka bli klar med min Japanska docka som jag virkar. Vilken fin blogg! och jag skulle bli jätte glad om du kikade in på min också.

Ha det så bra :D