18 september 2009

Istället för virkning.

Det står fortfarande still med virkningen. Eller, det gör det ju inte, men det går väldigt sakta med den. Till att börja med var jag ju som sagt sjuk, vilket fick mig att tappa orken totalt. Sedan kom smällen med att Elvis, hunden jag vuxit upp med, som funnits i min familj sedan jag var 11 år, avlivades för 1,5 vecka sedan. Då var jag alltför ledsen. I förgår kom smällen med att en stor del av filten jag håller på med plötsligt gick upp. Antagligen måste trådarna varit för dåligt fästa, men jag tyckte att jag gjorde det bra. Finns det något universalt superknep när det kommer till att fästa trådar som jag inte upptäckt? Detta fick mig ju att tappa lusten lite smått. Och så har vi ju skolan som tar mycket av min ork och kraft. Fram tills filten är klar så kan jag ju hur som helst visa upp lite fler skolarbeten. Håll i hatten, nu kommer en bildkavalkad!
Ok, det kanske inte blev så många bilder ändå, men några i alla fall.


5 kommentarer:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vad kul det verkar! Och massa fina arrangemang har du fått till :D

Tråkigt att höra om lille Elvis.

Hunden vi haft sen jag var 11år börjar bli gammal nu så snart är det nog dags för Nalle att lämna oss... känns sorligt, samtidigt som jag är glad för all den tid vi fått med honom.

Virkhörnan sa...

Tråkigt med hunden, alltid jobbigt när en familjemedlem försvinner...men många fina minnen finns kvar.

Fina blomarrangemang du gjort!

Sunna sa...

Så underbara blommor, att mista en djurvän är ju som att mista en familjemedlem, det måste få ta sin tid

Pixi sa...

Vad trist för dej att mista sin bästis..=( o sen att filten gått upp ,usch!! Förstår att du tappar lusten..har sj gjort filt nyss o vättat den men ser ut att klarat sej..men visst finns risken att det kan gå upp men hoppas att det inte gör det ,vet inte heller nåt knep faktiskt,må så gott det går =)

Sofia-Sobeide sa...

Så sorgligt med hunden :(. Och jobbigt med filten. Jag brukar göra dubbel knut och sen fästa tråden, hittills har det hållit.

Så fina blomsterarrangemang! :)