20 september 2009

Virka sjal.

Jag är grymt sugen på att virka sjalar. Många sjalar i olika mönster och olika färger. Sjalar att ha själv och sjalar att ge bort i julklapp. Problemet är att jag inte hittar några vettiga mönster. Två fina har jag sett, men resten är STOOOORA sjalar som hänger ner över rumpan. Jag vill ju ha mina sjalar åt andra hållet, alltså knyta dem i nacken. Har ni några bra länkar att tipsa om?

6 kommentarer:

Ida+s kreativa sa...

Det går säkert bra att börja virka på ett mönster till en stor sjal och sluta när du tycker den är lagom :) www.drops.se har många fina sjalar :) Ha de bra! Glada hälsningar/Ida

Sofia-Sobeide sa...

Alltså en stenknut menade jag ju :). Jag gör en stenknut (det förutsätter ju att man har två ändor som ska fästas) och sen syr jag in tråden i arbetet. Så om tråden kommer ut så finns det iallafall ännu en stenknut kvar. Hoppas jag var lite bättre på att förklara denna gång :D.

Drutten sa...

Hej,
hoppas allt är bra med dig och att det går bra på utbildningen?!

Frida sa...

Hej!
Vilka fina buketter du gör! Hoppas att du hittar något bra sjalmönster att virka. Jag har dessvärre bara virkat större... Om du hittar ett bra mönster kan du gärna tipsa mig. Alla tips och all inspiration är välkommen! :O)
Kram Frida

Efwa - Medea sa...

Kolla på Drops och om du inte redan är med på Ravelry.com så tycker jag att du ska gå med där. Där hittar du säkert massor med mönster på sjalar i den storlek du vill göra. Jag gillar, precis som du, mindre sjalar att snurra runt halsen.

Stina Glaas sa...

Det ser ut som att jag blev besökare nr 6000! Kul! :-D

Gillar dina landskapsburkar! :-)