31 maj 2009

Paketinslagning.När man slår in paket och upptäcker att man inte har något snöre så går det lika bra att göra ett själv. Eller vad säger jag? Lika bra? Det blev ju till och med bättre!

27 maj 2009

Ljuslyktor


Länge sedan jag uppdaterade här, men det innebär inte att jag varit "pysslolös". Inte helt och hållet i alla fall. Det har blivit i alla fall en grytlapp samt dessa ljuslyktor, alla tre med olika mönster. Min mamma och hennes sambo har ett sommarställe. För några månader sedan var det inbrott där. Inget blev stulet, men de som bröt sig in hade sönder vattenröret i köket, vilket ledde till sådana vattenskador att golvet fick brytas upp på i stort sett hela undervåningen. Fläktar står där nu, sen ska det renoveras oav. Under tiden bor de i ett mindre hus på tomten. Inte så litet, 2 rum och kök, men mindre än det "vanliga" huset. Sist vi var där pratade de om att de inte hade några mindre ljuskällor i köket och då kom jag att tänka på såna här. Eftersom min mammas sambo fyllde år för några veckor sedan, men ska firas först nu i helgen, så ska han få dem då. Min paketgalna sons idé.

Vad gulliga ni är som efterlyser mig förresten, blev glad och förvånad när jag kom in och såg det. Det har inte blivit så mycket pyssel den senaste tiden. Har haft extremt mycket skolarbete som tagit upp all tid. Den här månaden kommer jag dessutom inte att ha råd med garn, så jag försöker hitta på småsaker att göra av restgarn. Det ska bli riktigt kul att besöka era bloggar igen i alla fall, ni måste ju ha hunnit med hur mycket som helst!